Boeken

alle boeken van hannie

hannie van rijsingen

Hoe overleef ik de seksverslaving van mijn partner?

School voor succesvol leven

In dit boek besteed ik ook veel aandacht aan internetseks, de nieuwste stroming in de seksverslaving, omdat steeds meer mensen, zowel vrouwen als mannen, door de consumptie ervan in de problemen raken. De problemen en zorgen die partners van seksverslaafden ervaren heb ik geïllustreerd met verhalen uit de praktijk. Dit boek geeft hulp en steun om twijfels te lijf te gaan en de seksverslaving van je partner te overleven.

nog meer boeken…

Onzichtbare ontrouw

Het thema van Onzichtbare ontrouw is porno, internetseks en de invloed daarvan op partner, kinderen en gezinnen.

Senioren op vrijersvoeten

Senioren op vrijersvoeten geeft vijftigplussers op een prettige leesbare wijze informatie, suggesties en tips over alles wat met seksualiteit, intimiteit en relaties te maken heeft.

Zin in vrijen …
voor mannen

Voor mannen die zichzelf weer of meer seksueel aantrekkelijk willen maken voor hun vrouw.

Seks alles of niets

Twee uitersten komen aan bod in dit dubbeldikke omdraaiboek van Hannie van Rijsingen: mannen die geen of weinig zin in seks hebben én mannen die verslaafd zijn aan seks .

hannie van rijsingen

Wie wil ik zijn

Aramith

Veel mensen zijn ontevreden over hun huidige levenswijze en verlaten het veilige pad om een avontuurlijker weg in te slaan. Het is niet verwonderlijk dat juist Hannie zich verdiept in de verschuivingen op de relationele markt. Seksualiteit en relaties zijn momenteel de gebieden bij uitstek waarin de mens het meest zoekende is en experimenteert. Authenticiteit is in relaties van morgen een sleutelbegrip.