Contactgegevens

neem gerust contact op

WORKSHOPS, PRIVÉCONSULTEN, (RELATIE)THERAPIE RONDOM ONTROUW, HULP BIJ SEKSVERSLAVING

Hannie van Rijsingen

Ik ben geboren in Noord-Brabant, waar ik in Eindhoven de middelbare school en de Sociale Academie heb doorlopen. Na een tweetal banen vond ik bij de Rutgers Stichting het werk dat bij mij paste en vijftien jaar lang heb ik deel uitgemaakt van een team, dat buiten mij bestond uit een psycholoog, psychiater en een arts. We hielden ons bezig met de psychoseksuele problematiek die zich bij de Rutgers Stichting aandiende. In 1986 ben ik een eigen praktijk in Lelystad begonnen, die ik in 2011 naar Almere verplaatste.  

Buiten dat ik werkzaam ben als privé-consulente, (relatie)therapeut en seksuoloog ben ik de auteur van verschillende (zelfhulp)boeken, die algemene informatie bevatten over seksualiteit, relaties en over de omgang met de partner. Er worden ideeën geopperd en oefeningen aangereikt voor het verbeteren van de communicatie en herstel en opbouw van emotionele en lichamelijke intimiteit.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust even contact met mij op of stuur een bericht middels het formulier onderaan deze pagina. 

adres gegegevens

Hannie van Rijsingen
Adres  Hardewijkoever 148
Postcode  1324 HG Almere
Telefoon  085 876 98 18
E-mail  info@hannievanrijsingen.com

Workshop "Vervullende communicatie"

heb je interesse? binnenkort worden de data bekend gemaakt

Wil je alvast meer informatie ontvangen, stuur dan even een e-mail naar info@hannievanrijsingen.com