Over Hannie

waar hou ik me mee bezig?

 WORKSHOPS, PRIVÉCONSULTEN, (RELATIE)THERAPIE, HULP BIJ SEKSVERSLAVING én het schrijven van boeken

Hannie van Rijsingen

Ik ben geboren in Noord-Brabant, waar ik in Eindhoven de middelbare school en de Sociale Academie heb doorlopen. Na een tweetal banen vond ik bij de Rutgers Stichting het werk dat bij mij paste en vijftien jaar lang heb ik deel uitgemaakt van een team, dat buiten mij bestond uit een psycholoog, psychiater en een arts. We hielden ons bezig met de psychoseksuele problematiek die zich bij de Rutgers Stichting aandiende. In 1986 ben ik een eigen praktijk in Lelystad begonnen, die ik in 2011 naar Almere verplaatste.  

Buiten dat ik werkzaam ben als privé-consulente, (relatie)therapeut en seksuoloog ben ik de auteur van verschillende (zelfhulp)boeken, die algemene informatie bevatten over seksualiteit, relaties en over de omgang met de partner. Er worden ideeën geopperd en oefeningen aangereikt voor het verbeteren van de communicatie en herstel en opbouw van emotionele en lichamelijke intimiteit.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust even contact met mij op. 

Liefs Hannie!

Vervullende communicatie

In onze maatschappij ontwikkelen we minder handige eigenschappen voor een liefdevolle omgang met anderen. Het belangrijkste aspect daarvan is “echt” luisteren. Ongeveer 80% van een boodschap verdwijnt namelijk of wordt verkeerd geïnterpreteerd. Ben je bereid om je verder te ontwikkelen? Je bent van harte welkom! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.